YaIs

Daisypath Anniversary tickers Lilypie First Birthday tickers

Friday, 22 June 2012

Bila sdh bosan

Tempat y biasa pegi alamanda putrajaya la...mana lg..hihi

Rayyan kalau bwk dia keluar mmg suke la dia..baik je dia duk lam sroller.. Bila ade org tegur je mula la mengekek ketawa...

So mmg senang la setakat ni bwk rayyan kuar ngn ibu je...

Aku sbnrnye nk pegi mkn kt secret recipe tu...sambil tu shopping la apa y berkenan

Meh tgok gambar



Rayyan y suke kluar shopping 
  

Rayyan sudah kenyang..ibu plak makan...stew beef steak...mmmm sedap


duk tgok ibu makan


tapau ni makan ptg....yummy..white chocolate macadima+pearl honeydew milk tea 


Rayyan sdh penat..ketiduran didlm kete..so sng ibu drive balik 


 hasil tangkapan di alamanda


 beli buku tuk Rayyan...dh byk soft book so beli y ni plak


itu saje la..tata




Tuesday, 19 June 2012

Lunch @Black Canyon Alamanda

Lunch selepas balik dr klinik






my dad



budak ensyem y baik je tgok org makan 



my mom

Besday n Anniversary

28hb may lepas adalah besday aku n anniversary kitaorg y ke 2...
Kali ni sambut tanpa hubby di sisi..sob sob sedey hubby jauh nun di china

Masa ni aku balik kg so kurangla rase sedey tu bila bersama family..








Rayyan Thaqif - 5bln

Semalam bwk p cucuk 5bln...alhamdulillah Rayyan xdemam.. Doc ckp inject y 5bln ni bley demam...pastu doc ckp kalu nmpk mcm dia lapar je dh ley bg mkn..tp better 6bln la bg mkn...so ibu nmpk rayyan ok lg setakat ni cume bila tgok org mkn mcm terliur je..sian ank ibu..saba yer syg nnti ibu bg mkn la..ibu pn dh prepared resepi solid food tu rayyan..teruja ni...
Dh besar dh ank ibu ni


Makan ni je la.. Alhamdulillah

Erkkkk...alhamdulillah kenyang sdh..ptg2 lapa mkn megi kari...sedap sbb lma xmkn

Monday, 11 June 2012

Rayyan picnic

Minggu lps balik kg...biasala cuti sek(eh mcm ade ank skolah plak hihi)...xdela kalu cuti sek ramai y balik kg kn so dptla berkumpul bersama...

Weol p piknik kt area pantai rumah je...tp aku xmandi pn n rayyan pn aku xbg sentuh air laut lg..mmm nanti2 la..lgpun daddy rayyan xde..(sob..sob)

Layan jela gamba rni


pantai penunjuk kijal





anak buah


nasi ayam my dad y bt..sedappp


muka nak marah..nak suh angkat

Sunday, 3 June 2012

Dah pandai pgg

Skrg ni rayyan bila hisap susu je sibuk nk pegang botol sendiri...
Btol TT kn besar so asyik tlpas je dr gengaman sian ank ibu..xpe syg nnti dh kuat blh la dh xyah ibu tlong dh